Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Tuesday, March 5, 2013

Wali Band - Doaku Untukmu Sayang


Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelah dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Illahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia

Lagu yang wali band dendangkan  ni amat syahdu ..hiihih..jiwang nya miss nih:) petang2 ni amik masa tarik nafas sikit :) menjenguk blog yang dah lama terabai..Suka dengar lagu ni dan search lirik lalu amati nya bukan bermakna ianya ditujukan buat seseorang yang special..hanya sekadar suka-suka sahaja .:)

1 comment:

:: Cik Viva :: said...

best jugak lagu ni eh...
salam kenal =)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat