Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Monday, June 18, 2012

Selamat Hari Lahir



Hai,selamat hari isnin yang agak indah..Bersama ibadat puasa yang kita lakukan hari ini,alhamdulillah,perjalanan hari ini pun baik-baik sahaja.18 June nikan,miss ambil kesempatan nak ucapkan Selamat hari lahir buat cousin miss yang tersayang nih,seawal lepas sahur tadi SMS dia..semoga dirinya sentiasa sukses dan bahagia dalam hidup.cepat2 belanja kami nasi minyak kalau dah ada teman tu,p dia cakap kat miss belum ada lagi..Nampaknya kami belum lagi kot..utk kazen lain,majoriti dah selmat dah mendirikan masjid.Tak pe,insyallah nanti giliran kami kan.amin.


Taraaa,ini la dia..Miss Mazlee,yang handsome boy tu anak kazen kami yang lain,nama nya Danish.ops,,topik kita utk birthday girl tu..ye kan.Miss dan lee ni sama-sama anak bongsu tapi kami tak la manja sangat,independent jugak la:) Now dia posting kat Kuching as Nurse di KPJ Helathcare(Kuching Specialist Hospital)
Hari tu time miss cuti,kami jumpa,makan bersama banyak cerita we all share tapi tak cukup masa nak lepaking sebab dia x da cuti time tu.
Dan ada seorang lagi hamba Allah yang miss kenal pun sama lahir hari ini namun tahun yang berbeza la iaitu Mr Faizal or peyjal (nama panggilannya)adik sOmeOne dulu itu....akak doakan peyjal owez sukses dan dapat kerja yang baik2 serta berbahagia dunia akhirat.

Wah..agak touching ckit ,ayat last tu..:)

3 comments:

IntaNBerliaN said...

appy bzday jugak utk mereka ;-)

syafiqakarim said...

selamat hr lahir buat berkenaan
haha

Rinna said...

Epy Bufday utk cousin Miss.. Moga dipjgkan umur.. amin

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat