Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, May 16, 2012

Selamat hari guru


Assalammualaikum ..rupanya hari ini 16 Mei ..hari guru rupanya..Tadi dapat mesej dari bekas anak murid miss "Happy teachers Day" hihiih,ingat juga dia dekat miss ni kan.Even pernah mengajar sebagai GSTT je.Dari satu sekolah,tahun lain pindah sekolah lain pulak.Masih ingat lagi dulu kalau time hari guru,miss antara yang paling banyak dapat hadiah..biasa la,budak-budak ni kan..macam2 hadiah yang miss dapat,seperti mug,coklat,jajan mmg banyak la..hhiihih,tak pe yg penting mereka ikhlas.Memang benar,pangalaman adalah guru terbaik.Dan miss pernah bertugas di sebuah sekolah yang mana miss kena jalan darat nya 1 jam lebih dari bandar,kemudian akan naik bot pun 1 jam lebih..itu kalau air besar kalau air surut mahu nya 2 jam la dalam bot tu..tak pe2..nanti kita continue story ni..
Begitu jua,selamat hari guru utk semua pendidik ...jasamu di kenang.

2 comments:

Anum said...

Selamat Hari Guru pada semua Guru seluruh Malaysia

miloais milo said...

selamat hari guru uols....

:D

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat