Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, April 18, 2012

Tengkorak anak Hancur angkara ayah sendiri


Selamat pagi dan salam Rabu utk semua..mesti u all pun dah baca berita hari ni,sedih nya bila miss baca berkenaan dengan baby ni..mana hilang perikemanusiaan org mcm ni,ayah dia sendiri.Ini lah akibat bila seseorang tu dah di luar kawalan.
Angkara seorang bapa yang mabuk telah bertindak menghentak dan menghumban bayi lelakinya yang berusia dua minggu.Bayi tersebut mati akibat dipijak serta polis mengesahkan kematian itu berpunca akibat patah tulang rusuk dan tempurung kepalanya hancur.
“Mangsa mati dalam keadaan terseksa apabila tengkoraknya hancur. Ada kemungkinan kepala mangsa dihentam sekuat hati pada objek keras hingga menyebabkan tengkoraknya pecah.

5 comments:

CintaZulaikha said...

ni lah kalau namanya mabuk..semua perkara dibuat luar pada sedar. patut dy ja yg kena hantuk cenggitu.

QA's ~ mamapapa said...

aduuuhhhhhhh....sedihnya..:'(...kenpa :'(

intan morsalin said...

singgah sini nak follow...tp nape akak x leh follow u dear?

Miss uCu said...

kak intan morsalin...cube try smula:)

Che rosliza Che mat said...

kesian baby tue....mabuk tue haram...

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat