Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Sunday, April 15, 2012

Gemuk kah??


Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu ye,teman-teman blogger yang sudi berkunjung ke blog miss ni:)mesti ramai yang jalan-jalan cari makan ari ni ye tak? minggu ni,miss dan BFF dua org ni yang sama-sama asyik mengisi masa hujung minggu dengan masak-masak tak buat 'projek mega'ari ni.Bagi kami bertiga projek mega hujung minggu adalah Xtvt masak-masak.Since dua minggu lepas kami asyik cuba macam-macam masakan,itu belum lagi yang kami makan luar lagi tu.Dan patut la miss rasa berat semacam pasal nya berat badan dah naik,tambahan pula daaaahhh laaammma(baca dgn 2 harakh ye) miss dan cik D ni x da pergi joging.Aiyoyo ,sungguh tidak bagus life style tu kan(jgn tiru tau!) Lepas ni nak sambung la cik D oi!
Mari kita jengah Xtvt makan-makan miss:)


5 comments:

Masya said...

ni makan² masa bile.. banyaknya....

fieda said...

sedap2 semuanya..

Miss uCu said...

Hai masya,ni menu dalm 2 minggu lepas..:) d kumpul jadi la byak gini.

shark said...

bersyukur sbb miss ada selera makan:)
kalu xdek selera makan lg susah:)

Che rosliza Che mat said...

semua makanan mengemukkan...kita kena control hihihihi

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat