Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Tuesday, March 20, 2012

Biskut Kapal Terbang?

welcome tuesday...yea..morning2...ari ni agak kurang sihat sikit..dengan flu nya,dah la semalam tak lena tidur miss dibuatnya..kita lupakan tentang itu,meh sini,nak share sikit.pernah tak dengar nama biskut...."biskut kapal Terbang? haaa..miss pun baru semalam kenal dengan biskut ni,kwan dok cakap2 dan semalam dia bawa la datang opis.Miss dengan jakun nya melihat dan memakannya:) not bad,best gak cuma macam keras sikit,rasanya ada pedas2 sikit.ermm,semalam berkenalan dengan biskut ni dan miss pun terpegun biskut yang mempunyai nama pelik nih.
biskut ni berbentuk kapal terbang..tu la pasal nama nya begitu:)

2 comments:

Alin Marlini said...

dah lama tak makan biskut ni..sedapnyee...

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat