Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, November 2, 2011

Sambutan Inovasi 2011


Good Morning.. hopefully semua sht semuanya.Yeah,menghitung hari detik demi detik,chewah,sampai lagu krisdayanti pun keluar ye.Mana tak girang nya hati ni pasal nye,nak balik kampung ujung minggu nanti.Sempena hari raya haji ni,u all pun mesti balik kpg jugak kan2
Semalam,1.11.2011,Kementerian kewangan telah mengadakan hari Inovasi.Dimana majlis ini berlangsung dari jam 8.30 hingga 1 ptg.Dirasmikan oleh Timbalan Menteri Kewangan kita iaitu Y.B Senator Dato’Dr Awang Adek Hussin.Dengan Tema “Membudaya Inovasi Memacu Transformasi” .
Di mulakan dengan doa serta persembahan koir oleh kumpulan koir yang menjuarai pertandingan pada…………..wakil LHDN mereka menyampaikan LAgu Inovasi dan Puteri Santubong..Tabik la kat kumpulan koir ni…Dan2 plak kena jd usherer plak..tak pe,tlg je ar..


Selain dari itu, selepas perasmian,di sambung dengan program Make Over dan ceramah Keterampilan diri.Best la slot ni,kita di ajar cara berkomunikasi,berjabat dan penampilan harian kita.Tak rugi jugak datang tau:) dapat serba sedikit pengalaman dan ilmu baru.
Majlis ni berakhir jam 1 ptg.



Ini la gelagat,menunjuk cara memakai tudung dan ada juga program Make Over dari segi make up and dressing.

2 comments:

Ana Ghazali said...

Wah, ad bengkel grooming..sgt bgus..bole praktikkan wakt keje nant..hehe

Miss uCu said...

hehehe,boleh je:)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat