Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, May 29, 2013

Xpdc ke Broga hill

Assalamualaikum..selamt tghari....miss come back setelah lama menyepikan diri..Berbalik kepada tajuk entry kat atas tuh,miss berjaya join dan menawan puncak broga..hahahha,macam la tinggi sangat ek..takpe2 satu pencapaian yg blh buat miss senyum lebar.Al kisah nya,miss lama dah simpan hasrat nak daki broga ni,apabila tengok gambar2 yang org post kat fb la,blog la.Kebetulan KESUPEN,i mean kelab sukan kat opis miss anjurkan program santai ke Broga dan Berpicnic di Sg Tekala,hah apa lagi..miss pun antar nama nak join.
Alhamdulillah,program tu berjalan dengan lancar..mari kita tengok gambar2 nya: 

ini antara teman2 office miss,kami bertolak dari putrajaya jam 4.30 pagi dan solat subuh di Masjid Semenyih.

mereka dan keluarga mereka :)

miss and kwn2 opis yg jd bodyguard hahahha,sbb peserta gegirl lain tertggal d belakang


antara laluan yg miss rasa sukar

terima kasih kat korang2 yg byk tlg .Masa ni kerjasama itu sgt penting

antara ahli kumpulan kitaorg yang  terawal sampai


alhamdulillah,yeah kami dah pun turun,ha mmg best la.


Bukit Broga ni xlah mencabar sgt...sbb pendakian lebih kurang 1 jam...apa pun,stamina tetap kena ada..sbb dari mula smpai ke puncak asik kena memanjat bukit jer..ha,lepas ke broga,mari kita berkelah di sg Tekala pulak..jum..



memang best la,mandi manda sini,enjoy la.lain kali nak g lagi la.:)










2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat sudah

A Girl Like You said...

blogwalking here! salam ramadhan! ♥

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat