Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, February 8, 2013

Selamat Bercuti


Assalamualaikum..dan selamat petang..opis sunyi hari ni,kenapa? mesti ramai yang ambil kesempatan untuk packing atau dah pun otway balik kampung.Al maklum la cuti agak panjang..sampai selasa kan..maka ambil la kesempatan kita balik ke kampung,release tension,bercuti bersama family dan isi masa dengan bertemu sanak saudara kita.Wah..macam ada makna tersirat tu,padahal sedih ni,ramai member dah balik,nak buat macam mana ,miss pun dah balik time cuti maulidur rasul hingga la hari wilayah dan baru masuk kerja hari selasa..ok la tu kan? bagi peluang orang lain pulak.
Apa pun bagi yang balik kampung tu,selamat bercuti dan drive safely ingat la insan tersayang .:)
Dan Pada teman yang bakal merayakan tahun baru cina..Happy Chienese New year.. :)
 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat