Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, December 21, 2012

berangan rumah Idaman

Assalamualaikum, ari ni semua orang update FB,TWitter ataupun blog mengenai tarikh yang sangat cantek sekali 20.12.2012 ,agak-agak ada tak yang nikah pada hari ni,kalau pada 12.12.2012 aritu ada member miss nikah ,Fatihah Al Zahra dan pasangannya Farid telah diijabkabulkan..Tahniah sahabatku.
Memang miss tak nafikan,mmg suatu tarikh yang cantek,mudah untuk dikenang..tapi apa boleh buat,hari ini masih seperti biasa,tiada yang luar biasa seperti tarikh keramat utk apa2 majlis pun..Baik la,ketepikan hal itu :) 
Sempena tarikh yang unik ini,miss nak berangan jap,takpe,berangan x yah bayar :) insyallah semoga angan-angan ini akan jadi kenyataan.Siapa tak punya angan2 tapi kena la berpada-pada kan.
Rumah idaman ku,entry yang sangat miss suka,tak la miss berangan rumah yang sangat juta2 tu ye.. tak semestinya kan,kita kena mengidam rumah terlalu mewah sebab kita tak akan mampu..rumah biasa-biasa je :) miss suka rumah atas tanah,dgn nama lain rumah teres setingkat je pun..ha,ala-ala gini,ngidam corner tu :)


Idaman 1


Idaman 2


Idaman 3


Idaman 4 


Idaman 5


Idaman 6



Sekian dulu miss kongsikan angan2 miss ni,next entry  kita sambung lagi yea...Bila nak ade property sendiri ni alahaiiiii~

Insyaallah....:)

*sebenarnya ni adalah entry semalam, 20.12.2012  malang nya lupa nak publish ,ye la,line Brokbnd miss ni kjap ada kjp ilang terus**
 




2 comments:

Anum said...

anum doakan impian akan tercapai

wan nurul hezrina said...

amin=)seka yang mcm umah kampung2=)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat