Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Thursday, November 22, 2012

Popular nya ..creepe durian

Hi..buat apa ka itu..mari dekat sikit,sini mau cerita,selasa yang lepas punya cerita .Ha,semua tahu bahawasanya skarang ni musim creepe durian.Maka,nya miss pun terliur apabila melihat dan mendengar betapa enak nya benda alah ini.Miss order kat seorang blogger ni,dia kerja area miss jugak..Beli 1 pek je,ye la nak rasa dulu kalau benar bagai dikata nanti kita order lagi..satu pek tu ada enam biji,boleh didapati dengan harga Rm12.
Lunch time,sampai la creepe tu,utk rasa yang sedap,simpan dulu dalam fridge,baru makan.
Miss bagi teman-teman gak rasa,erm,memang SAH sedaap...nyum3..
Apa lagi,godek2 nak cari resipi,erm..bila mengamati resipi tu,boleh dicuba ni.tetapi nanti la,jika ada kelapangan yea.Nak try buat sendiri..bila? kena tunggu..

1 comment:

mamalieyna said...

Ramai ygkata sedap...akak je tak rasa2 lg..hehe..

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat