Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, September 21, 2012

Berubah wajah

Assalamualaikum dan selamat pagi jumaat.Semoga dengan Izin nya kita lalui hari ini dengan mudah.Miss nak share sikit,blog ni dah bertukar interface ke?Rasa janggal je bila semalam miss buka,sampai mood nak berblogging ilang seketika.Sebenarnya lama x bersiaran sebab miss bercuti,ada beberapa perkara yang perlu di selesaikan. Erm,macam kurang best je bila tgok blog berubah wajah ni. Dulu blh jugak kalau nak tukar jadi old interface tapi kali ini tak.:(

3 comments:

Arjuna Silvera said...

okje blog ni..nice aper

Anum said...

nice la

Miss uCu said...

silap Arjuna Silvera,dan Anum ..dashboard yang berwajah baru:)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat