Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, August 29, 2012

yes akhirnya menjadi

Assalammualaikum dan selamat kembali bertugas buat yg baru masuk opis mcm miss arini:) Nampaknya blog pun beraya juga.Agak lama tidak bersiaran.Semalam selamat tiba di putrajya.
Semalam juga birthday my fren ni,mula2 tu memang lupa tapi salah seorang sahabat telah mengingatkan..terima kasih..maka nya otak ni mula plan sesuatu..Sampai je rumah terus buka buku resipi cari resipi ,sebab terdetik di hati nak buatkan cheese cake utknya..kurang dari satu jam,semua bahan telah sedia dan proses mengadun pun bermula..Alhamdulillah akhirnya,siap juga cheesecake ku yang comel itu..Dengan penuh simpati call birthday girl tu suruh datang rumah dengan alasan minta bantuan dia masak2 dan buat ketupat untuk dibawa ke opis,akhirnya dia setuju nak datang.Yes..Suprise celbrate tu berjaya.





1 comment:

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat