Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Monday, June 25, 2012

Lontong di hari isnin



Selamat lunch utk teman-teman miss.:) hari ni miss dan teman-teman kenduri lontong:) maka,lunch tak kuar,kenyang lagi padahal lontong tu untuk sarapan tadi.Kami pakat2 bawa sorang sikit makanan.Kuah lontong mummy aqeem yang buat,nasi himpit dan sambal tumis plak mdm raihan yang buat.miss bawa agar2 jagung je.Mummy indah pulak bawa keropok goreng:)makan sama2 sekali sekala kan..Alhamdulillah,lsku lebih-lebih lagi kuah nya.Credit to mummy aqeem.Lepas ni,miss pun nak try la masak lontong.

3 comments:

Anum said...

syoknya

miloais milo said...

ramai2 bawak sorang sikit memang terbaik nokkk!

untung lah ramai sekepala gitu....

IntaNBerliaN said...

bestnya mkn ramai2 gini.. sorg sikit bwk :-)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat