Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Monday, May 14, 2012

FREE SEATS - AIRASIA


Assalammualaikum..korang mesti tengah lunch sekarang kan..Tapi hari ni,miss tak lunch,nak ambik sedikit masa untuk menaip sedikit cerita kat sini..Sapa yang hari-hari bukak website airasia?agak-agaknya kan ada ke yang setiap hari bukak nya?miss memang kerap bukak tapi tak la setiap hari..sebab kalau nak balik kpg tu kena plan awal-awal..sebab tiket flight ni bukan nya macam naik bas..harga nya turun naik,sekejap-sekejap jer berubah..daaaannn hari ini miss buka..ada promo la..weiii..biar betul? jum kita sama-sama plan utk next year...masih lama kan? jangan lupa period book tu antara 14 May 2012 - 20 May 2012(hari ini hingga ahad nnti) tapi Fly nye mulai 4 January 2013 - 22 May 2013.
tapi bagi yang dah ada planning tu,blh la decide utk beli time ni:) mari kita terjah website Airasia tu:) jom! http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1280105.page?mb

1 comment:

[fArAh aLiAs] said...

salam, ari tu awk ada komen d blog sy mgenai tudung bawal 2 tone y warna pink belacan. warna tu masih ada, kalau nak order n tgk warna lain2, sila ke fb saya :-

www.facebook.com/farahalias91

sekian, terima kasih :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat