Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, April 20, 2012

Jumaat tanpa cerita


Assalamualaikum,selamat pagi di hari jumaat nan indah ini.Ari ni baru betul2 x da cerita.Miss bengang sikit,kenapa dashboard ,setting dia lain je.miss pun tak perasan tertekan apa.Yang asal,senang je,tetiba jadi macam ni serabut aje miss tengok,terus hilang mood nak godek2 atau menulis kat sini.Padahal miss nak siapkan beberapa entry untuk auto Publishkan nanti masa miss bercuti.Miss nak manfaatkan sepenuhnya masa cuti nanti..yeaaa...Ada sesiapa kalangan teman-teman blogger yang tersayang ni dapat tolong:( apa pun hadapi hari ini dengan senyuman.

7 comments:

suecomey..: said...

ni pon da jd satu citer...hihih salam perkenalan :)

Zana Adieyza said...

zana x pernah pulak kena mcm tu.. so x dpt nak bantu la yunk.. sorry..

p/s: nice blog! salam kenal dari zana.. thanks sbb sudi follow blog zana..

Masz Sidek said...

ooo... mungkin tertekan new interface kot...

::CIK LYNN:: said...

miss try sni http://sitinorbaidurah.blogspot.com/2012/04/tutorial-tukar-dashboard-baru-ke.html

cik lynn pn pnah kena...=)

Azee Hana said...

hai,,salam kenal..dulu pernah jadi macam ni..tapi lupe la saya tekan kat mane..sori sangat x dapt tolong..lupe sangat

Azee Hana said...

nak tanye..mane button follow awak eh..huhu

Miss uCu said...

thanks teman2..miss dah dpt betulkn:) kena ubah dkt blog option tu kpd old interface:)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat