Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Tuesday, February 14, 2012

Utusan Raja Sehari

Assalamualaikum..selamat pagi..Semoga urusan kita di permudahkan ari ni ye.Insyallah.Jika semalam miss share cerita pasal weDding yang sangt sweet,Petang semalam pulak,miss terima kad dari sorang Lagi rakan yang sebelum ni dia pun pernah join trip miss g Kuching sarawak last 2 years.Ermmm..tahniah sahabat2ku..nampak nya group tu,tinggal 2 orang je lagi yg belum jumpa jodoh nya.Credit to Amar,sebab miss suka sangat dgn kad jemputan u all.:)Tahniah utk Amar n Shikin..Insyallah,kami akan datang meraikan hari bahagia kalian itu.

*"kau catatkan dia utkku tercipta buatku
dekatkanlah dia kepadaku
satukan la hatinya dan hatiku
tiupkan lah kemesraan agar
kebahagian itu abadi..."

2 comments:

KhaiZa said...

makin nasi minyak... seronoko.. seronok..

My Life's Journey said...

Waaaa best ... sukanya tengok orang nak kahwin ..mudahan segalanya dipermudahkan ..amin2 :)

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat