Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Wednesday, February 22, 2012

Salam Terakhir

Assalamualaikum dan selamat pagi.Semoga kita semua sihat dan dapat mnjalankan tugas dengan sempurna hari ni.insyaallah.Kenapa tajuk enTRy miss mcm ni ye? Al kisah nya,tajuk entry tu merupakan tajuk sebuah lagu yang paaaling miss minat dan dalam masa yang sama membuatkan miss dan peminat2 lagu tu mengalirkan airmata.Mesti korang ingat, lagu ni merupakan lagu terakhir allahyarham Sudirman Hj Arshad.Dan hari ni genap 20 tahun arwah meninggalkan semua peminat tersayang.Anak kelahiran Temerloh,Pahang ni lahir pada 25 mei 1954 yg terdiri dari 6 org adik beradik.Dia pun pernah mengadakan Persembahan terbuka di Jalan Chow Kit serta pernah mengadakan persembahan di Royal Albert London.
Miss sangat suka dengar lagu2 dia ni,antara nya.Milik siapakh gadis ini,dan kalau dekat raya miss lagi semangat dgr lagu "Balik Kampung",dan hari Kebangsaan keluar pulak lagu Tanggal 31 tu..hebat kan dia..Lagu2 dia mempunyai makna yang mendalam.Mari kita sama-sama sedekahkan al fatihah,doakan semoga allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan yang beriman.Amin.
Dalam Kenangan.

6 comments:

Tiramisu Fatiema said...

Al-fatihah..memang suka lagu Allahyarham sudirman nie..nyanyian yg penuh perasaan..salam kenal..

nur chahaya abadiey said...

amin..smoga rohnya ditemptkan dikalangan hambaNYA yg soleh.. :D

P/S : Thankz singgh blog nur n komen.. nur follow blog kamu yer..cantik blog nie..bling2,, :D

whitecappuccino said...

lagu Salam terakhir memang meninggalkan kesan di hati..suka lagu Teratai menjelma.

Miss uCu said...

Lagu dia semua best2 kan:) salam ukhwah jua n tq sudi jenguk blog miss

Miss uCu said...

Lagu dia semua best2 kan:) salam ukhwah jua n tq sudi jenguk blog miss

Si BuDaK KaChAk said...

serius terlinga ni tak pernah jemu dihidangkan lagu2 arwah...

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat