Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Thursday, February 16, 2012

Jual air liur dapat RM5000

Assalamualaikum..selamat datang ari khamis yang indah:) ari ni my mum fly g Kuching..semoga perjalanan dipermudahkan.Rindu sgt2 kat lovely mummy ku itu.hihihi,
before p kerja tadi dgr kat radio kisah seorang lelaki berusia 70 tahun telah cair gara-gara seorang janda beranak satu,di mana dia telah termakan pujuk rayu janda itu dengan mengeluarkan simpanan Tabung Haji nya,dan di beri kepada perempuan tersebut padahal itu semua helah perempuan tersebut utk dapatkan duit..
Alolo...ksian kan pak cik ni,syg duit yang telah disimpan lama tu,mesti dia ada hajat nak mengerjakan ibadat haji kan..:( iskh2 sampai ati manusia2 ni kan,itu la kata org..:rambut sama hitam hati lain2" 
nak tau lebih lanjut..mari kita baca itu kisah di :http://www.hmetro.com.my/articles/JandajualairliurkebasRM5_000/Article

4 comments:

My Life's Journey said...

aduuu kecian pakck tu ..kenapa la tergamak buat orang tua mcm tu ..mcm2 hal zaman sekarang ni kan dear :(

KhaiZa said...

lor... siannya pak cik tuh...

Miss uCu said...

itu la..kesian dia..lma jugak nak simpan duit mcm gitu

Miss uCu said...

itu la..kesian dia..lma jugak nak simpan duit mcm gitu

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat