Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Sunday, December 11, 2011

Lisa Surihani pun nak naik pelamin 2012

Hai,u all pun mesti peminat Lisa ye tak:) miss minat so nak share cerita tentang dia,dah beberapa kali la miss share kisah dia ni,tak pe2..arini terbaca yang lisa n couple nya ......tak lain tak bukan Yusry KRU bakal naik pelamin tahun depan ye..gossip hangat ni sering menjadi bualan ramai bila mereka telah mengesahkan hubungan mereka berdua.
Dan lagi khabar angin turut mengatakan dari sumber terdekat dengan industri hiburan yang Putrajaya International convention centre(PICC) putrajaya telah ditempah utk majlis wedding mereka..Wow,dekat tu..hihiihih,apa pun kejadiannya,miss doakan pasangan ini bahagia dan cepat2 bergelar raja& ratu sehari:) 


*sama jugak dgn brbpa mmbr yg bakal mjadi ratu&raja sehari next year*

3 comments:

Blog Skuter Merah Jambu said...

lisa tue sangat comel..i like...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

semoga jodoh mereka berkekalan

Miss uCu said...

betul2..amin...

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat