Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Tuesday, September 27, 2011

Good Morning Dunia

Salam Dan selamat ari selasa...breakfast 3 in 1 je ari ni..sambil layan tgok gmbar2 ujung minggu yg di habiskan dgn makan2..hihihi..meh lagu ni sesuai dgn gambar ni kot:)



selepas mengenyangkan perut masing2 dgn Spagetti ":)



video

Sahabat~~by Padi



Perasan tak yg duduk atas sofa tu semua isteri2 @ ibu2 :) kecuali yg free hair tu..Tudung merah yg sweet itu,wife En.Cikgu (sbb i x ingat nama hubby dia) Tudung itam plak..wife En.Nizam dan yg ayu tudung biru tu Wife En.Halim.Masing2 punyai 2 org cahayamata kecuali kak azrin_zelina ,blum tiba masa nya lagi.n yg tiga org gadis itu blum lagi melangkah ke satu lagi tahap utk menjadi cik puan :)
       Best jugak sesi jalan2 bersama teman-teman ku ini.n hari tu kiter makan je kerja nye ya.kalau tak silap we all pergi 3 buah rumah.

2 comments:

azrin_zelina said...

bestkan,dpt jumpa mcm ni

Miss uCu said...

yup..bukan selalu pun kan..i like:)keep it up

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat