Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, July 22, 2011

Tahniah,bertukar status sudah...

Salam Jumaat,Alhamdulillah,ada sedikit masa utk menjenguk ke teratak ku ini,hihi,setelah busy dgn tugas-tugasku.Saje nak story Pasal wedding seorang celebrity ni,coz saya minat kat dia ni..Dia telah bertukar status kepada isteri org.Erm,,bila lagi agak nye saya ek,teringin jugak menamatkan zaman single mingle nih,tp kita redha,ajal maut,jodoh pertemuan adalah urusan Allah,Dia lebih tahu.Insyallah,,

Meh kita cuci mata dgn gambar-gambar nya.Wedding ni berlangsung atas kapal "Cruise lg tu,depan office saya je(bangga plak) hihih,padahal tak pernah pulak saya nak naik cruise nih:)

Tadaaa..ini dia :


Cantik jelita d beri nama Sbg Farah Diana Anuar.(AF 2)

Dulu masa di AF ,farah ni berkawan rapat dengan Adam Af.Meh tengok pulak jejaka yang Sah bergelar En.Suami nya,


En Johan 

Dan Sekitar gambar-gambar mereka yg di perolehi dari OhBulan!



gaya seorang Princes


Melangkah seiringan ke singgahsana yang sgt2 Cantik


Mak aih,lawa nya,terpesona saya:)



Kau dan Aku menjadi satu


Jelingan Manja raja & ratu sehari


Suapan dari isteri tercinta.


Semoga berbahagia hingga akhir hayat..

Sekitar majlis akad nikah nya yang unik.


tanda kasih syg


Ikatan abadi dua hati



Sporting kan diorang :)


Semoga ikatan abadi ini,kekal berbahagia untuk selamanya..Insyaallah.

1 comment:

eszyamin said...

cantek giler farah time ni..seri pngntin sgt trserlah

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat