Halwa Telinga

Ihsan KasihMu..Jum KLIK:)

Cari sesuatu yang menarik ??

Followers Terhebat

Empunya cerita

My photo
Merupakan Puteri bongsu di antara enam orang adik beradik.Simple PersoN, easy goinG, fRiendly.Wujudnya blog ni hanya suka-suka bagi mengabadikan setiap detik suka dan duka kehidupan dan melakarkan setiap kenangan saya dan mereka:)

Blog Archive

Mungkin anda tertinggal yang ini...:)

get this widget here

Friday, October 7, 2011

        Salam jumaat utk semua:) erm...hari ni mesti semua berdebar2 ye menanti  Pembentangan Budget yg akan di bentangkan mulai 03.15 ptg nanti..hihiih.:) 
       Untuk makluman, selain dari stesen-stesen televisyen seperti RTM, TV3, NTV7, ASTRO, TV ALHIJRAH  dan BERNAMA membuat liputan siaran langsung, Pembentangan Belanjawan 2012  juga akan disiarkan secara langsung (webcasting) melalui Portal Belanjawan 2012. Ini adalah bagi memudahkan pengguna-pengguna internet mengikuti siaran langsung Ucapan Belanjawan 2012 berkenaan. Siaran langsung ini boleh didapati dalam dua versi iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dengan melayari Portal Perbendaharaan Malaysia di http://www.treasury.gov.my. Teks Ucapan Belanjawan  2012 dan Laporan Ekonomi 2011/2012 juga boleh dimuat turun dari Portal Perbendaharaan Malaysia sejam selepas YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak membentangkan Belanjawan 2012.  


Mari kita dgar apa kah ada berita baik ye:) mudah-mudahan ..amin

No comments:

 

Copyright © 2012 Reserved to Begins with Smile Design with love by CikBulat